Begane grond

Op de begane grond vindt u driekamer appartement Middel en Zuideinde.

1e t/m 3e verdieping

De driekamer appartementen Koog aan de Zaan, Nauerna, Oostzaan en Westzaan bevinden zich zowel op de eerste, tweede als derde etage.

4e verdieping

De penthouse appartementen Assendelft, Zaandijk en Zaandam bevinden zich op de vierde en de vijfde verdieping.


Maak kennis met de 9 verschillende woningen

Kies de woning van uw wens


Zuideinde

Dit appartement op de begane grond heeft twee terrassen aan de gezellige vijvergracht, een ruime living en een extra slaapkamer of walk-in closet!

Meer over deze woning

Middel

Traploos wonen in een ruim en rustig appartement op de begane grond, met terrasbalkon op het westen en zicht op de gezellige vijvergracht.

Meer over deze woning

Koog aan de Zaan

Wakker worden met de opkomende zon en zicht op de levendige stad en het nieuwe buurtje in één van de drie comfortabele appartementen.

Meer over deze woning

Oostzaan

Rust en ruimte met zicht op de stad en het station. De hele dag zon en met 74 m2 één van de grootste driekamer appartementen van Fier Zaans.

Meer over deze woning

Nauerna

Lichte en grote leefruimte met ruim en zonnig balkonterras. Romantische slaapkamers met zicht op de ondergaande zon.

Meer over deze woning

Westzaan

Driekamer appartement met zonnige living en balkonterras. Keuze uit een appartement op de eerste, tweede of derde verdieping.

Meer over deze woning

Zaandijk

New York allures in dit twee verdiepingen penthouse, de ruime living heeft schuine wanden en ramen van vloer tot plafond. Op de verdieping twee ruime slaapkamers en een badkamer.

Meer over deze woning

Zaandam

Penthouse met twee verdiepingen, drie slaapkamers, twee badkamers. Ruime lichte living met keuken en loggia, appartementshoge ramen met uitzicht op de levendige stad.

Meer over deze woning

Assendelft

Zeer ruim penthouse op twee etages met woonkeuken, 4 slaapkamers, een ruim balkon en een loggia, appartement hoge ramen op living niveau en twee badkamers.

Meer over deze woning