slide-zuideinde

Fier Zaans

Comfortabel wonen in appartementencomplex  Fier Zaans bevat de volgende ingrediënten: veel licht, een ruimtelijk en eigentijds ontwerp, centraal gelegen, kleinschalig in omvang, energiezuinig en bovenal veilig.

Architect Nesja Zahtila heeft tientallen appartementgebouwen ontworpen en heeft daarom de gewenste kwaliteiten voor een comfortabele woning voor u in dit ontwerp toegepast. Zo is er een veilig en geconditioneerd centraal portiek, dat de woningen ontsluit via twee trapportalen en een lift. Alle woningen zijn rond de kern gesitueerd, de balkons hebben verschillende richtingen, dus is de privacy maximaal gewaarborgd. Ook zijn de balkons heerlijk ruim zo dat u met vier personen rond een tafel kunt zitten of lekker languit kunt relaxen. Bij een gebouw met galerij-appartementen bevinden de  slaapkamers zich aan de galerijzijde, met als gevolg dat u daar weinig privacy heeft. Bij Zaans Fier daarentegen hebben ook de slaapkamers maximale privacy. U kunt ook daar niet alleen genieten van het uitzicht, maar ook de ramen veilig open zetten.

Iedere woning is in overleg met de kopersbegeleiding van Van der Gragt in te delen naar uw wens. U beschikt over een eigen bergruimte op de begane grond. Wij zijn in ieder geval bijzonder fier op dit project! Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen meld u zich dan hier aan.

 

Procedure

U kunt zich alvast voorinschrijven, zodat u bij aanvang van de verkoop als eerste de kans heeft het appartement van uw keuze te kopen. De verkoop start 1 september 2016. Wij verwachten dat we begin 2017 kunnen gaan bouwen om in 2018 de woningen op te kunnen leveren.

 

Energie Zuinig

Voor de verwarming wordt gebruik gemaakt van de nieuwste generatie HR ketels. De woningen zijn super goed geïsoleerde woning onder andere  uitgerust met driedubbel glas en er wordt energie opgewekt middels zonnepanelen.

 

Inschrijven

Om een kans te maken op een woning in Fier Zaans kunt u het Interesseformulier downloaden, invullen en per e-mail versturen naar: makelaardij@hvms.nl

Ook kunt u het formulier per post sturen naar of afgeven aan:

HVMS
Paltrokstraat 20
1508EK ZAANDAM

Download het Fier Zaans interesseformulier

3 kamer appartementen en maisonette penthouses

Alle woningen hebben, door de hoekopstelling, heel veel ramen en dus een prachtig uitzicht. In de woningen zelf zijn, door de slimme constructiemethode, verschillende indelingen mogelijk. Graag stellen we na de koop een verkoopbegeleider tot uw beschikking, die u adviseert om uw optimale indelingswens te realiseren. Vanzelfsprekend adviseert zij u vrijblijvend met de aankleding en inrichting van uw woning. We beloven u immers een comfortabele woning! De woonkamers hebben alle een zeer ruim balkon. De appartementen hebben alle Zaanse plaatsnamen gekregen in de richting waarnaar het uitzicht is.

Klik op deze link  om het impressie filmpje van Fier Zaans te zien.

slide-zaandam

HVMS makelaar:  100% aandacht voor u als klant.

HVMS makelaar Sjoerd Hoorn is de makelaars van dit project. Voor speciale wensen en voor informatie over de verkoop van uw eigen woningen of advies m.b.t. de financiering van de woningen staat hij u graag te woord.

Van der Gragt

Van der Gragt uit Assendelft is de aannemer die Fier Zaans voor u gaat bouwen. De Zaanse aannemer is lid van Bouwgarant. Dit staat niet alleen voor een gegarandeerde afbouw, maar ook voor kwaliteit.

slide4

Zaandam

Een gezellig rommelige stad, waarbij fabrieken, kantoren, woningen en winkels gezellig door elkaar staan. Aan de Zaan is altijd veel bedrijvigheid geweest. Arbeiders leefden rond de fabrieken, winkeltjes volgden en later kwamen de nieuwbouwwijken en kantoren. Zaandam is in beweging. Gebouwen die ooit als pakhuis of kantoor gebouwd werden, krijgen een tweede leven als supermarkt, hotel of woongebouw. De kantoren ten westen van het station krijgen een andere functie en het gebied zal een Zaanse uitstraling krijgen. Het Zaanse groen, de rode dakpannen, de witte lijsten en de kenmerkende makelaars op de huizen komen er aan!

Centraal gelegen

Het station met het nieuwe stationsplein, de supermarkt, het vernieuwde centrum met winkels en terrasjes, de bioscoop en het Zaantheater; alles op slechts enkele minuten wandelen. Het centrum van Amsterdam ligt slechts 13 minuten verderop en Schiphol bereikt u in 18 met de trein. U kunt met uw auto zelfs in de spits filevrij naar de ring van Amsterdam!

Deelauto

Hoe vaak gebruikt u uw auto en hoe vaak zou u ook niet met het openbaar vervoer kunnen reizen? Zeker als u centraal woont in Fier Zaans kunt u veel dingen doen zonder auto. Wilt u dan toch eens op visite naar iemand die niet zo centraal woont, dan is de auto wel erg handig. Daarom krijgt Zaans Fier optioneel deelauto’s. Zo betaalt u alleen voor het gemak van de auto als u dat nodig heeft. Meer informatie ontvangt u via uw verkoopbegeleider

Parkeren

Parkeren doet u op de parkeerplaats, middels een vergunning. Voor bezoekers zijn er enkele parkeerplaatsen gereserveerd. Als u liever uw auto in een parkeergarage parkeert is de verkoopbegeleider of de makelaar graag bereid u over de mogelijkheden te informeren. Hoewel een eigen auto… Het station is op slechts enkele minuten afstand…. is de deelauto wellicht iets voor u?

image-2